Kvalitatīvi tetovējumu tulkojumi!

Parunāsim nedaudz par tetovēšanas mākslas aizkulisēm. Tetovēšanas tradīcija ir radusies daudz agrāk par arhitektūru, mūziku un modi, tās pirmsākumi iestiepjas akmens laikmetā. Arheoloģiskajos pētījumos ir atrasti dažādas adatiņas un trauciņi, kas tikuši izmantoti kā pirmatnējie tetovēšanas piederumi. Salīdzinot ar mūsdienām, agrāk tetovējumos tika saskatīta daudz dziļāka nozīme, tie bija kā dzīvības un nāves simboli, zīmes, kas aizsargāja no ļaunajiem gariem, kā arī palīdzēja apliecināt īpašnieka sociālo piederību. Mūsdienās popularitāti ir iekarojuši deklarējoši uzraksti tetovējumu veidā. Tetovēti tiek, piemēram, paziņojumi saistībā ar mīlestību, draudzību, patriotismu. Ja esat izlēmuši sevi izgreznot ar ķīniešu hieroglifa tetovējumu, atcerieties, ka tiem visiem ir noteikta nozīme.  Jūs varat neticēt tetovējumu maģiskajam spēkam, bet jebkurā gadījumā tā esamība atstās iespaidu uz Jūsu dzīvi.

Tulkošanas birojs SIA ‘’RĪGA TULKO JUMS’’ piedāvā Jums iespēju uzticēt Jūsu izvēlētā ķīniešu hieroglifa nozīmi pārbaudīt tulkotājam, kuram ķīniešu ir dzimtā valoda. Papildus lieliskajām valodas zināšanām ķīniešu tulkotājam ir daudzu gadu pieredze tulkošanas nozarē, izpratne par valodas īpatnībām, vārdu dažādo nozīmi, gramatiku un pareizrakstību. Ķīniešu valodā viena hieroglifa nozīme idejiski var būt ļoti plaša, tādēļ tetovējumam estētiskāk ir izvēlēties tetovējumu, kas sastāv no viena hieroglifa. Divu simbolu tetovējumi ietver plašāku un specifiskāku domu, piemēram, nevis „mīlestība’’, bet „Es tevi mīlu’’, „Īsta mīlestība’’. Četru zīmju tetovējumi ļaus Jums izmantot plašākas ideomas un sakāmvārdus, piemēram, „Vienmēr manā sirdī’’. Ņemot vērā to, ka cilvēki, lai atvieglotu lēmuma pieņemšanu un veiktu izvēli, izmanto interneta resursus, ir svarīgi atzīmēt, ka interneta meklētājos atrodamie hieroglifi var būt kļūdaini un nepilnīgi. Var gadīties, ka tie ir ievietoti spoguļskatā. Ja Jūs sev izveidosiet šādu tetovējumu, tad cilvēks, kurš saprot valodu, var izrādīties ļoti pārsteigts… Izvairieties no gramatikas kļūdām tetovējumos un Google translate izmantošanas. Tetovējumu tulkojumi pirms nozīmīgā notikuma var pasargāt Jūs no daudziem pārpratumiem un mulsuma brīžiem nākotnē.

Tetovējumu tulkojumi un atbildīga attieksme pret tetovējuma saturu. 

Jauniete, vēloties noskaidrot sava tetovējuma tulkojumu, bija ļoti pārsteigta uzzinot, ka tā nozīme nav „draudzība’’, bet gan „neizskatīga’’, „neglīta’’. Daudz sliktāk par nepareizi atspoguļotu domu ir pieļaut gramatikas kļūdas tetovējumos, kuri ir atspoguļoti tik populārā svešvalodā kā angļu valoda. Tulkotājs būs pietiekami uzticams padomdevējs, lai izskaidrotu, ka hieroglifi nav paredzēti stilizēšanai. Izvēloties neprecīzu simbola atspoguļojumu, kurā atšķiras kāda līnija vai punktiņš, Jūs varat uz mūžu tikt izrotāts ar kāda ēdiena nosaukumu no ķīniešu ēdienkartes. Uz drīzu tikšanos tulkošanas birojā SIA ‘’RĪGA TULKO JUMS’’ mājas lapā www.rigatulkojums.lv ! 
Siltu Jums vasaras sākumu, priecēsim viens otru ar spilgtu ārieni un efektīgiem tetovējumiem! Gaidīsim Jūs ciemos Brīvības 73, Rīgā. Laipnas konsultācijas par tetovējumu tulkojumiem un citu veidy tulkojumiem, kā arī tulkojumu cenas Jūs varat saņemt pa telefonu +37122030112.

Atpakaļ uz sākumu